Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alegeri SUA | Acţiunile de pe Wall Street au închis luni în creştere / Titlurile Meta au urcat cu 6%

ziaruldeiasi.ro
bursa

Acţiunile de pe Wall Street au încheiat tranzacţiile de luni în creştere, înainte de alegerile de marţi din SUA, pentru Congres, de la jumătatea mandatului, investitorii aşteptând În următoarele zile şi date referitoare la inflaţie, transmite CNBC, citat de news.ro.

Dow Jones Industrial Average a crescut cu 1,31%, S&P 500 cu 0,88%. Indicele Nasdaq Composite a urcat cu 0,78%. După ce a fluctuat între creşteri şi pierderile în timpul tranzacţiilor.

Acţiunile Apple au avansat cu 0,3%, după un declin de peste 1% în timpul şedinţei. Compania a anunbţat că producţia de iPhone-uri a fost redusă temporar din cauza restricţiilor pentru Covid-19 din China.

Titlurile Meta, compania mamă a Facebook, au urcat cu circa 6% în urma unui articol publicat de Waoll Street Jpournal potrivit căruia compania ar putea începe miercuri concedieri masive.

Alegerile pentru Congres de la jumătatea mandatului, care vor avea loc marţi, vor stabili cine va deţine majoritatea în Congres, iar rezultatul lor va influenţa direcţia cheltuielilor viitoare. În prezent, democraţii deţin controlul în Camera Reprezentanţilor şi au majoritate în Senat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.