Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alegeri SUA | Trump, discurs furibund: 'Am avut cele mai sigure frontiere sub conducerea mea' / 'Cei care mă anchetează sunt hackeri și huligani politici'

eu.cincinnati.com
trump

La mitingul său din Ohio, Donald Trump a vorbit pe larg despre imigrație. El îi acuză pe președintele Biden și pe democrați că nu fac suficient de mult pentru a opri intrarea migranților și a drogurilor în SUA prin granița cu Mexicul, anunță bbc.com.

"Aproape că i-am oprit", susține el. "Am avut cele mai sigure granițe din toate timpurile". El spune că republicanii vor "dezfinanța cartelurile", în timp ce democrații vor "dezfinanța poliția".

Fostul președinte Trump a urcat pe scenă în Ohio, unde face un efort de ultim moment pentru a-i susține pe republicani înainte de alegerile de marți de la mijlocul mandatului. "Marele stat Ohio este sub asediu", spune acesta.

El îl prezintă pe JD Vance, un capitalist de risc care a scris un best-seller în 2016 și care candidează pentru a reprezenta statul în Senat. Vance se află în sondaje cu un ușor avans față de contracandidatul său democrat Tim Ryan, un congresman cu 10 mandate care a fost surprinzător de competitiv în acest stat cu înclinații republicane.

Trump îl menționează și pe guvernatorul Mike DeWine, un sceptic al lui Trump pe care fostul președinte îl susține acum. "Veți vota pentru o listă incredibilă de adevărați republicani America First în sus și în josul buletinului de vot", spune el.

Donald Trump a vorbit despre revolta de la Capitoliul SUA din 6 ianuarie 2021, când susținătorii săi au luat cu asalt clădirea în încercarea de a împiedica certificarea victoriei electorale a președintelui Joe Biden. "Tot ce am făcut a fost să țin un discurs, în mod pașnic și patriotic", spune el. Fostul președinte susține încă o dată că cei care îl anchetează în legătură cu acest eveniment sunt "hackeri și huligani politici".

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.