Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alegeri sub asediul DNA. Unde se va acţiona cu atenţie

Surse din mediul politico-judiciar susţin că alegerile din 2 şi 16 noiembrie vor fi atent monitorizate, îndeosebi prin intermediul DNA. Astfel, zonele "cu probleme" de la referendumul din vara lui 2012 vor fi strict monitorizate.

Că este  aşa o spun chiar social-democraţii din zonele vizate, care au primit şi instrucţiuni de la centru "să nu facă prostii" pentru că există informaţii credibile că sunt atent monitorizaţi. E vorba in special de judeţele Olt, Teleorman şi Vrancea, semn că la centrul de comandă din Kiseleff se ştie de problemă - vezi AICI.

Ultimele informaţii indică însă faptul că monitorizarea e ceva mai extinsă decât au aflat cei de la PSD. În fapt, ar fi vorba de tot ce înseamnă Muntenia, Oltenia, Dobrogea şi sudul Moldovei.

Fenomenul e următorul - cei mai mulţi din preşedinţii de secţie de votare şi rezervele lor de la referendumul de demitere a preşedintelui Traian Băsescu din vara lui 2012 au fost numiţi din nou pe aceleaşi funcţii.

Suntem semnalaţi că acest lucru se întâmplă masiv în Teleorman şi Olt (vezi ex. de mai jos din Olt):

(n.n. Tatomir Florentin Silviu – preşedinte la secţia 102 din Piatra Olt; Păun Emilian – locţiitor la secţia 104 din Piatra Olt; Radu Valeria – locţiitor la secţia 120 Scorniceşti; Mitran Elena – locţiitor secţia 157 Coloneşti; Pielaru Maria – locţiitor secţia 155 Coloneşti; Iova Florina – preşedinte secţie 242 Mărunţei - VEZI PV PREFECTURA OLT-DOC145).

Fiecare şef de secţie de votare va avea asupra lui un telefon criptat de la STS (Serviciul de Comunicaţii Speciale) pentru a raporta datele electorale la orele fixate de BEC. Aceste telefoane sunt ale STS, dar supravegheate de SRI în coordonarea procurorului.

În termeni electorali asta înseamnă că în fief-urile PSD, cantonate mai ales în zonele vizate de supraveghere, nu va mişca nimic.

Asta, coroborată şi cu teama insuflată de ancheta în Dosarul Referendumului din 2012 va gripa sau cel puţin va încetini serios maşina de vot a PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.