Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alegeri UEG: Patru români, aleşi în structurile de conducere pentru următorii trei ani

wikipedia.org
gimnastica masculina

Cinci români au candidat, sâmbătă, la alegerile din cadrul Congresului UEG de la Albufeira, iar patru au fost aleşi pentru diferite funcţii în cadrul forului continental de gimnastică, cu mandate în următorii trei ani, potrivit news.ro.

Candidaţii români la diferite funcţii au fost Anca Mihăilescu Grigoraş, Alina Drăgan, Alexandra Piscupescu, Mircea Apolzan şi Cătălin Manu.

În urma voturilor exprimate de reprezentanţii federaţiilor naţionale (50), din partea României au fost aleşi Anca Grigoraş - preşedinte Comitetul tehnic gimnastică artistică feminină, pe care îl conduce din 2017; Alina Drăgan - preşedinte Comitetul tehnic gimnastică aerobică; Alexandra Piscupescu - membru Comitetul tehnic gimnastică ritmică; Cătălin Manu - preşedinte Autoritatea de Control.

Mircea Apolzan a candidat pentru unul din cele trei posturi de vicepreşedinte al Boardului UEG şi membru în Comitetul Executiv, însă nu a întrunit numărul necesar de voturi.

Tot sâmbătă, la Albufeira, a fost ales în unanimitate (44 de voturi) Farid Gayibov, în funcţia de preşedinte al forului european. Vicepreşedinţi au fost aleşi Michel Boutard (Franţa), Tom Thingvold (Norvegia) şi Edvard Kolar (Slovenia).

Noile mandate intră în vigoare de la 1 ianuarie 2023, pentru o perioadă de trei ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.