Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alejandro Bale și-a prelungit contractul cu FC Barcelona

sports.fr
fc barcelona

FC Barcelona și jucătorul Alejandro Balde au ajuns la un acord pentru un nou contract până la 30 iunie 2028. Clauza de răscumpărare este stabilită la 1 miliard de euro. Semnarea noului contract va avea loc joi, 21 septembrie, la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Anunțul a fost făcut miercuri de gruparea catalană, care a anunțat și ordinea de zi a evenimentului de joi, când presa va putea asista la semnarea noului contract de către produsul echipei de tineret, urmată de un discurs din partea președintelui Joan Laporta și a jucătorului Alejandro Balde, conform News.ro.

Odată cu semnarea prelungirii contractului, Alejandro Balde își consolidează poziția de fundaș stânga la prima echipă. După ce a ajuns la Barça în 2011, pe când avea opt ani, Balde a parcurs rapid categoriile de vârstă la echipele de tineret ale FC Barcelona.

În sezonul 2020/21 a început să aibă primele apariții în prima echipă, debutând într-un amical împotriva lui Nàstic de Tarragona, în pre-sezon.

În septembrie 2021 a debutat în Liga Campionilor într-un meci împotriva lui Bayern Munchen, intrând în locul lui Jordi Alba. În campania 2021/22 a avut mai multe ocazii de a-și demonstra talentul, iar în 2022/23 s-a impus ca jucător al primei echipe și ca primă opțiune pe postul de fundaș stânga. Până în prezent, a avut 55 de apariții pentru prima echipă a lui Barça, 42 ca titular, marcând un gol și oferind șase pase de gol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.