Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aleksandar Vucik se revoltă: Asasinarea lui Ivanovic a vizat direct Serbia

Aleksandar Vucic

Focurile de armă care l-au ucis pe politicianul sârb din Kosovo Oliver Ivanovic au vizat direct Serbia, a declarat preşedintele sârb Aleksandar Vucic, informează marţi agenţia Tanjug. "Să ne uitam la motive (...). A fost un foc tras direct împotriva Serbiei - cu doar două zile înainte am spus că nu au existat crime motivate din punct de vedere etnic în Kosovo", a afirmat Vucic la un talk-show la postul Happy TV luni seara, conform Agerpres.

Asasinarea a vizat "preluarea" nordului Kosovo, provocarea unei "incertitudini permanente" printre sârbii din Kosovo şi a unor "noi diviziuni, probleme şi instabilitate în Serbia", a adăugat el. După asasinarea lui Ivanovic, unii au crezut că a venit ocazia pentru o ocupaţie tăcută a nordului Kosovo şi pentru forţele speciale din Kosovo, ROSU, să intre în regiune, a mai spus Vucic, adăugând ca Serbia nu va permite niciodată Pristinei sau sponsorilor independenţei Kosovo ca acest lucru să se întâmple.

Oliver Ivanovic a fost împuşcat mortal marţea trecută în faţa biroului său din Kosovska Mitrovica, în nordul Kosovo, de agresori necunoscuţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.