Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Clipe de PANICĂ în Japonia: Un elicopter militar, PRĂBUŞIT lângă o grădiniţă. Numărul VICTIMELOR rămâne necunoscut / VIDEO

Dmitriy Vinogradov / Sputnik
elicopter rus

Un elicopter militar japonez s-a prăbuşit luni în apropiere de o grădiniţă din prefectura Saga (sud-vest). O persoană se crede că şi-a pierdut viaţa în accident, au anunţat Ministerul Apărării şi autorităţile locale, citate de agenţia Kyodo şi AGERPRES.

Citeşte şi: Măsură de ULTIM MOMENT: Cum REPARĂ Guvernul eroarea GRAVĂ dezvăluită de scandalul fiscal

Potrivit ministrului apărării nipon Itsunori Onodera, elicopterul "s-a prăbuşit aparent peste o casă". El a declarat presei că se fac verificări pentru a se putea confirma dacă s-au înregistrat decese sau doar pagube materiale. 

La locul prăbuşirii, care s-a produs în oraşul Kanzaki la ora locală 4:43 după-amiaza, a izbucnit un incendiu. Un responsabil de la grădiniţa situată în apropiere a anunţat că toţi copiii sunt în siguranţă. 

Brigada locală de pompieri a indicat că a primit o informaţie în sensul că o persoană ar fi murit în apropiere de locul prăbuşirii. Nu este clar dacă persoana respectivă era un membru al echipajului. 

La bordul elicopterului AH-64 se aflau două persoane.

Citeşte şi: Audieri pe bandă rulantă după percheziţii de AMPLOARE în Capitală şi două judeţe: Zeci de persoane, bănuite de trafic de droguri ÎN PENITENCIARE .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.