Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Coronavirusul BUBUIE și la Gherla - Doi angajați ai Penitenciarului Jilava au fost CONFIRMAȚI cu coronavirus

pixabay.com
diverse, gratii, inchisoare

Este o nouă alertă la Penitenciarul Jilava. Doi angajați ai Penitenciarului București-Jilava au fost confirmați pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Unul dintrel ei este polițist de penitenciare și lucra în sectorul administrativ. El nu a interacționat cu persoane private de libertate, anunță, joi, ANP, conform Mediafax.

Citește și: VIDEO JOS PĂLĂRIA Un pensionar de 87 de ani din Alba și-a DONAT ECONOMIILE unui spital: Statul suntem NOI

„Contacții identificați au fost scoși din serviciu și vor rămâne la domiciliu, urmând a fi aplicate recomandările Direcției de Sănătate Publică Ilfov. Spațiile de lucru sunt dezinfectate. Se asigură, de asemenea, continuitatea activităților specifice, în baza planificărilor”, transmite Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP), referitor la cazul confirmat joi, cel al polițistului care lucra în sectorul administrativ.

Referitor la primul caz confirmat în cadrul aceleiași unități, în data de 21 aprilie, ANP precizează că, pe lângă testarea specifică a celor 33 de cadre identificate contacți, Direcția de Sănătate Publică Ilfov a comunicat posibilitatea efectuării de teste inclusiv în rândul deținuților contacți.

„În continuare, informăm despre un prim caz confirmat pozitiv COVID-19 la Penitenciarul Gherla, în persoana unui angajat care își desfășura activitatea în sectorul de deținere. În prezent, se efectuează verificări pentru stabilirea contacților, teste specifice urmând a fi aplicate conform indicațiilor Direcției de Sănătate Publică Cluj. Măsurile de scoatere din serviciu și înlocuire cu personal de rezervă, precum și cele de dezinfecție se implementează inclusiv în acest caz”, conchide sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.