Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Un nou ATAC ARMAT în Statele Unite: Mai multe victime după ce un bărbat a deschis focul într-un supermarket - VIDEO

www.agerpres.ro
atac armat Colorado

Doi bărbaţi au fost ucişi şi o femeie rănită miercuri cu focuri de armă într-un supermarket Walmart în statul Colorado (vestul Statelor Unite), a anunţat poliţia locală, citată de AFP.

Pe contul său de Twitter, poliţia din Thornton a "confirmat" decesul a doi "adulţi de sex masculin", precum şi spitalizarea unei femei, fără alte precizări.

Citește și: Guvernul SUA i-a scris Ministerului Apărării: Decizia luată în cazul MEGA-TRANZACȚIEI de 4 miliarde de dolari

"Numeroase persoane au fost afectate. Staţi departe de această zonă", indicase cu două ore mai târziu poliţia din Thornton, regiunea Denver, fără a indica dacă schimbul de focuri s-a încheiat.

Mai mult de 33.000 de decese legate de arme sunt raportate în fiecare an în Statele Unite, potrivit unui studiu publicat luna aceasta, anunță Agerpres.

Luna trecută, un trăgător a ucis 58 de persoane la Las Vegas în cel mai grav incident armat din istoria modernă a SUA. Stephen Paddock, în vârstă de 64 de ani, a rănit de asemenea alte aproape 500 de spectatori la un concert de muzică country, înainte de a se sinucide.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.