Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ A început să ningă: Carosabil umed, risc de polei

polei

Infotrafic avertizează că pe mai multe drumuri din țară se circulă în condiții de carosabil umed. Pe DN1 București – Brașov a început să ningă între limita cu județul Brașov și stațiunea Bușteni, astfel că există și riscul apariţiei poleiului.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe mai multe artere rutiere din întreaga țară se circulă în condițiile unui carosabil umed.

Citește și: CTP s-a revoltat la culme! `Să fie obligați să plătească!`

Mai mult decât atât, temperaturile sunt în scădere, a început să ningă pe DN1 București – Brașov, pe tronsonul cuprins între limita cu județul Brașov și stațiunea Bușteni, astfel că există și riscul apariţiei poleiului.

Șoferii sunt sfătuiți să folosească luminile de ceaţă, precum şi sistemele de iluminare-semnalizare şi de climatizare-dezaburire, pentru a vedea şi a fi observaţi în trafic, să reducă pe cât posibil viteza de deplasare, să circule cu foarte mare atenţie, pentru a putea evita orice obstacol, să evite pe cât posibil manevra depăşirii, iar dacă este necesar, să o realizeze numai după o asigurare temeinică, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare între autovehicule, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă și să manifeste permanent o conduită preventivă la volan.

Citește și: Gigi Becali a primit o veste importantă!

Ministerul Afacerilor Interne a atras atenția că în ultimele 48 de ore s-au produs 44 de accidente, în care 19 persoane au murit și 33 au fost grav rănite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.