Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Accident GROAZNIC la un pod de cale ferată: Trei victime, s-a declanşat PLANUL ROŞU de intervenţie / UPDATE

breaking news ultima ora

UPDATE 2

Cei trei muncitori care lucrau sâmbătă la un pod de cale ferată în zona Peştera Bolii, la intrarea în municipiul Petroşani, au decedat după ce au fost prinşi sub un mal de pământ, a declarat, pentru AGERPRES, inspectorul şef al ITM Hunedoara, Adrian Bozdog.

"Din păcate, cele trei victime au decedat. Cei trei muncitori executau o lucrare la un pod al CFR, când au fost surprinşi de prăbuşirea unui mal de pământ. În cauză vom deschide o anchetă pentru accident colectiv de muncă", a explicat inspectorul şef al ITM Hunedoara. Potrivit primelor date ale ITM Hunedoara, muncitorii erau angajaţi ai unei firme din Oneşti, judeţul Bacău, inspectorii de muncă efectuând verificările necesare în asemenea situaţii.

UPDATE

Unul dintre cei trei muncitori care executau lucrări la un pod de cale ferată şi care au fost surprinşi, sâmbătă, sub un mal de pământ în localitatea Peştera Bolii din judeţul Hunedoara a murit, a declarat pentru AGERPRES secretarul de stat în MAI Raed Arafat. Potrivit acestuia, în cazul celorlalţi doi muncitori prinşi sub malul de pământ şansele de salvare sunt foarte mici.

"Unul a fost recuperat, este declarat decedat. Ceilalţi doi încă nu sunt recuperaţi, dar şansele de salvare a lor sunt foarte mici", a spus Arafat. Potrivit unui comunicat de presă al IGSU, la faţa locului au fost deplasate două autospeciale de stingere cu module de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

De asemenea, a fost alertat un echipaj de salvatori care acţionează cu un container multirisc (cu accesorii de descarcerare grea, asigurare şi stabilizare, care permit derularea misiunilor de căutare-salvare în medii greu accesibile).

ŞTIREA INIŢIALĂ

Trei muncitori care executau lucrări la un pod de cale ferată au fost suprinşi, sâmbătă, sub un mal de pământ în localitatea Peştera Bolii din judeţul Hunedoara. Potrivit unui comunicat de presă al IGSU, la faţa locului au fost deplasate două autospeciale de stingere cu module de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

Prima victimă a fost scoasă deja de sub pâmânt. Din păcate, era decedată. De asemenea, a fost alertat un echipaj de salvatori care acţionează cu un container multirisc (cu accesorii de descarcerare grea, asigurare şi stabilizare, care permit derularea misiunilor de căutare-salvare în medii greu accesibile), conform Agerpres.

Jandarmeria precizează că celelalte două victime sunt acoperite total. Raed Arafat a anunţat că din păcate, este posibil, ca şi ceilalţi doi bărbaţi să fie găsiţi decedaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.