Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ alimentară: o firmă ce a livrat mâncare unor oficiali UE în România a fost SUSPENDATĂ de Protecția Consumatorilor - FOTO - VIDEO

Sorin Claudiu Susanu Facebook
Mancare firmă catering Timișoara

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului Timiş a dispus suspendarea activităţii unei firme de catering din Timişoara, după un control care a avut loc marţi. Firma respectivă livra mâncarea gătită în condiţii neigienice la un spital de oncologie, unor grădiniţe, dar şi unor oficiali europeni care au participat la o conferinţă, în Timişoara. Firma de catering a mai fost implicată într-un scandal în 2016, când firma încercase să preia cateringul Spitalului Judeţean Timişoara, informează News.ro.

Citește și: Președintele Academiei Române, mesaj tranșant despre o posibilă candidatură la alegerile prezidențiale: Deși mi s-au oferit de multe ori astfel de prilejuri...

Comisarul - şef al ANPC Timiş, Sorin Claudiu Susanu, a postat, marţi, pe pagina sa de Facebook, mai multe imagini dintr-o firmă de catering din Timişoara, cu vase murdare şi resturi de mâncare, precum şi cu spaţii neigienice.

Mâncarea gătită în aceste condiţii era livrată la un spital de oncologie din Timişoara. De asemenea, aceeaşi firmă a livrat mâncare şi unui hotel care a găzduit mai mulţi oficiali europeni care au participat la o conferinţă de specialitate, în Timişoara.

"Inacceptabil!!!! Aici şi aşa se prepară mâncarea pentru bolnavii unui spital de oncologie din Timişoara, pentru copiii din grădiniţe şi pentru clienţii unui renumit hotel de patru stele din centrul oraşului Timişoara", a scris, pe Facebook, Sorin Susanu.

Citește și: Emoții prelungite pentru Radu Mazăre în dosarul în care DNA a cerut condamnarea sa la 12 ani de închisoare - Judecătorii au amânat, din nou, prima decizie

În urma controlului, inspectorii ANPC au dispus suspendarea activităţii firmei de catering, a declarat Sorin Susanu pentru News.ro.

"În urma controlului am dispus suspendarea activităţii firmei. Am ajuns la acest dezastru mergând pe firul unui alt control, la un hotel din Timişoara care a găzduit recent o delegaţie însemnată de oficiali ai UE. Reprezentanţii hotelului ne-au declarat că au avut contract cu această firmă pentru asigurarea cateringului pentru delegaţie. Noi am vrut să vedem situaţia acestui contract şi ce s-a pus pe masă. Aşa am ajuns să descoperim ceea ce vedeţi în imagini. Vă daţi seama că din această mâncare mâncau şi bolnavii de cancer de la un spital din Timişoara, care oricum au imunitatea scăzută", a declarat Sorin Susanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.