Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă! Bărbat căutat de poliție după ce a înjunghiat un om în plină stradă / Fugarul are tatuat un pistol mitralieră pe ceafă și este extrem de periculos

Facebook
112

Un tânăr de 29 de ani din Tg. Jiu, care are tatuat un pistol mitralieră pe ceafă, este căutat de polițiști pentru că a înjunghiat un alt bărbat în în zona abdominală. Persoanele care îl văd pe bărbatul cercetat pentru tentativă de omor sunt sfătuite să nu intervină și să apeleze 112.

„La data de 23 septembrie a.c., Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată direct, de personalul medical, cu privire la faptul că, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, s-a prezentat un bărbat, care prezenta mai multe plăgi produse prin înjunghiere. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că, la aceeași dată, în jurul orei 02:00, un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce se afla pe Bulevardul Constantin Brâncuși, din aceeași localitate, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost lovit cu un cuțit în zona abdominală de o persoană”, transmite IPJ Gorj.

Polițiștii au stabilit că victima ar fi fost lovită de bărbat, de 29 de ani, din municipiul Târgu Jiu.

„În urma examinării medico-legale, s-a stabilit că victimei i-a fost pusă în pericol viața, motiv pentru care a fost dispusă schimbarea încadrării juridice a faptei, din lovire sau alte violențe în tentativă la infracțiunea de omor. Bărbatul căutat se numește Mutu Ioan Romică, de 29 de ani și locuiește în municipiul Târgu Jiu. Ca semn particular, bărbatul prezintă un tatuaj cu un pistol mitralieră pe ceafă. Rugăm cetățenii care îl văd pe bărbatul căutat să nu intervină și să apeleze numărul de urgență 112”, se menționează în finalul comunicatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.