Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Carmen Dan, noi EXPLICAȚII privind protestul din 10 august: Prezint scuzele mele tuturor celor care au suferit în urma violenţelor de săptămâna trecută

Inquam Photos / Adel Al-Haddad
carmen dan inundatii

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a prezentat, duminică, scuze, tuturor celor care au avut de suferit în urma violenţelor de la protestul din 10 august - atât civili, cât şi militari.

"Încep prin a prezenta scuzele mele tuturor celor care au avut de suferit în urma violenţelor de săptămâna trecută, fie ei civili sau militari", a declarat Carmen Dan, la sediul MAI.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat că substanţele folosite la protestul din 10 august din Piaţa Victoriei sunt omologate, au certificate de conformitate şi sunt distribuite de fabricanţi autorizaţi.

"Substanţele de acest tip sunt utilizate şi de alte forţe de ordine din lume", a precizat Dan, duminică, la sediul Ministerul Afacerilor Interne.

___

Ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, va susține o declarație de presă, astăzi 19 august a.c., începând cu ora 19.00, având ca temă evenimentele de la manifestațiile din data de 10 august, transmite MAI.

Declarațiile au loc în contextul în care au apărut mai multe controverse în spațiul public privind intervenția jandarmilor la protestul din 10 august.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.