Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Comisia Iordache a publicat proiectele de modificare a Codului Penal şi a Codului de Procedură Penală/ DOCUMENTE

comisie iordache

Comisia specială pentru legile din domeniul justiţiei, condusă de deputatul Florin Iordache, a făcut publice proiectele de modificare a Codului Penal, a Codului de Procedură Penală şi a Codului de Procedură Civilă.

Comisia va începe dezbaterea pe cele trei proiecte joi, 19 aprilie, la ora 11.00.

Vezi şi: STUDIU îngrijorător: Cum te face internetul să fii mai expus unor boli

Vezi AICI proiectul de LEGE privind punerea in acord a prevederilor Legii nr. 286/2009 privind Codul penal, cu modificarile si completarile ulterioare, cu deciziile Curtii Constitutionale, Directivei (UE) 2016/343 a Parlamentului European si a Consiliului din 9 martie 2016 privind consolidarea anumitor aspecte ale prezumtiei de nevinovatie si a dreptului de a fi prezent la proces in cadrul procedurilor penale, Directivei 2014/42/UE a Parlamentului European si a Consiliului din 3 aprilie 2014 privind inghețarea si confiscarea instrumentelor si produselor infractiunilor savarșite in Uniunea Europeana! (Expunerea de motive AICI!)

Vezi AICI proiectul de LEGE privind punerea in acord a prevederilor Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedura penala, cu modificarile si completarile ulterioare, cu deciziile Curtii Constitutionale, Directivei (UE) 2016/343 a Parlamentului European si a Consiliului din 9 martie 2016 privind consolidarea anumitor aspecte ale prezumtiei de nevinovatie si a dreptului de a fi prezent la proces in cadrul procedurilor penale, a Directivei 2014/42/UE a Parlamentului European si a Consiliului din 3 aprilie 2014 privind inghetarea si confiscarea instrumentelor si produselor infractiunilor savarsite in Uniunea Europeana, precum si Deciziilor Curtii Europene a Drepturilor Omului. (Expunerea de motive AICI!)

Vezi AICI proiectul de LEGE privind punerea in acord a prevederilor Legii nr. 134/2010 privind Codul de procedura civila, republicat, cu modificarile si completarile ulterioare, cu deciziile Curtii Constitutionale si Decizia CEDO din 07 martie 2017 cazul Cerovsek si Bozicnik contra Sloveniei. (Expunere de motive AICI!)

Vezi şi: În curând va înflori liliacul: Efectele terapeutice pe care nu le ştiai ale florilor de liliac .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.