Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Conducere militară la DSP București, după neregulile din ultima perioadă

Inquam Photos / Octav Ganea
ionel oprea

Ministerul Sănătății a decis să instaleze o conducere militară la Direcția de Sănătate Publică București, potrivit unor surse citate de Antena 3.

UPDATE: ”Ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru l-a desemnat pe secretarul de stat generalul medic Ionel Paul Oprea să preia, în cadrul atribuţiilor ce le deţine la nivelul MS, coordonarea activităţii Direcţiei de Sănătate Publicîă Bucureşti până la remedierea deficienţelor constatate la nivelul acestei instituţii. Ministrul Sănătăţii a solicitat secretarului de stat şi continuarea evaluării activităţii acestei instituţii demarată de echipa condusă de directorul general Bogdan Nica”, a transmis Ministerul Sănătăţii.

Ionel Oprea a coordonat şi Spitalul Judeţean Suceava, la începutul pandemiei, după ce acolo s-a înregistrat un focar de coronavirus.

Actuala șefă, care este fina ministrului Educației, Monica Anisie, rămâne în funcție, mai transmite Antena 3, dar va raporta generalului Oprea.

În ultima perioadă, în presă au apărut informații despre nereguli în funcționarea DSP București. Digi 24 a realizat un exeperiment în direct, în prezența lui Raed Arafat, sunând pe numerele dedicate suspecților de COVID-19. Abia după apelarea mai multor numere de telefon, după o jumătate de ore, jurnaliștii au reușit să vorbească cu o persoană de la DSP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.