Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Coronavirusul face prima VICTIMĂ pe Diamond Princess: un britanic a MURIT

breaking news stiripesurse.ro

Este prima victimă oficială declarată pe vasul de croazieră Diamond Princess. Primul britanic de pe vasul de croazieră Diamond Princess din Japonia a murit din cauza coronavirusului, au anunțat reprezentanții Ministerului japonez al Sănătății, potrivit BBC. În carantină, pe navă, erau în total patru cetățeni din Marea Britanie.

Citește și: Total NEAȘTEPTAT - Medicul Streinu - Cercel anunță că bărbatul infectat cu coronavirus NU primește niciun tratament .

Conform news.sky.com, britanicul care a decedat fusese infectat cu noul coronavirus în timp ce se afla în carantină pe vasul de croazieră Diamond Princess, conform presei japoneze care citează Ministerul Sănătății.

Bărbatul era unul din cei patru britanici rămași în Japonia după ce alte zeci care avea testul negativ pentru COVID-19 au fost evacuați către Marea Britanie, săptămâna trecută.

Doi din grupul de patru rămași erau David și Sally Abel, din Northamptonshire, care erau tratați într-un spital japonez. Niciunul dintre ei nu sunt bărbatul care a decedat.

Un număr total 705 persoane, pasageri și echipaj de la bordul vasului Diamond Princess au fost confirmați având COVID-19, iar cinci dintre aceștia au murit.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.