Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amenințarea cu bombă nu se confirmă / UPDATE

breaking news stiripesurse.ro

UPDATE 14.16 - Amenințarea cu bombă nu se confirmă. Investigația pirotehnică s-a încheiat fără elemente de interes, anunță SRI.

*

Alertă cu bombă la un sediu de bancă din Capitală! Un bărbat a sunat, marți, la 112, și a anunțat că într-o bancă din București există o bombă. Poliția și echipa pirotehnică a Serviciului Român de Informații (SRI) se află la fața locului și fac verificări, anunță SRI, într-o informare de presă.

„Alertă cu bombă la un sediu de bancă din București. Un bărbat a sunat la 112. Echipa pirotehnică din cadrul Brigăzii Antiteroriste se află la fața locului, împreună cu Poliția și se iau măsurile necesare de verificare”, conform sursei citate.

Audieri cu SCÂNTEI în Parlament! PSD vs. ministrul Mediului: 'NU manipulați! vs. 'NU vă pricepeți și la economie ca la mediu'

Personalul băncii a fost evacuat, transmite Poliția Capitalei.

„Astăzi (marți - n.red.), prin apel 112, reprezentantul unei bănci a anunțat că a fost informat de un bărbat că a auzit o discuție, în care o persoană afirma ca la sediul unității bancare, din Sectorul 2, este un dispozitiv exploziv”, conform Poliției București.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 7 Poliție, ai Brigăzii Rutiere, precum și din cadrul Serviciului Pirotehnic al Inspectoratului General al Poliției Române, fiind executate măsuri din competență.

„Personalul unității a fost evacuat”, anunță polițiștii Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.