Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ: Dacian Cioloș, oficial premier al PNL. Gorghiu: Dragnea, nu vei ajunge premier!

Amos News
ciolos gorghiu

Liberalii s-au reunit în cadrul Consiliului Național, în cadrul căruia îl vor valida pe Dacian Cioloș drept premierul cu care vor merge în această campanie electorală. De asemenea, liberalii își vor asuma ”Platforma 100”, lansată de Dacian Cioloș

Premierul Dacian Cioloș participă la eveniment și va susține un discurs în cadrul căruia își va expune Platforma.

- Primul vorbitor a fost liderul PNL București, Cristian Bușoi. Acesta a explicat că PNL vine cu o listă de oameni curați, unii dintre ei fără experiență politică, dar profesioniști. De asemenea, Bușoi a salutat prezența lui Dacian Cioloș alături de PNL.

- Al doilea vorbitor a fost Gheorghe Falcă, strategul de campanie al PNL. Falcă le-a cerut liberalilor să repete lupta din 2014 și să producă același rezultat, unul care l-a dus la Cotroceni pe Klaus Iohannis. ”Victoria ne-o dau oamenii, dacă noi suntem încrezători! Victoria ne-o dau oamenii, dacă ei consideră că putem să le aducem prosperitate. Noi am plecat la drum cu întârziere pentru că noi am înțeles mesajul de schimbare internă a partidului.”.

- Dacian Cioloș:

Scopul prezenței mele aici este să construim împreună un proiect care să dea o altă anvergură României. De ce am făcut această platformă? În acest an de guvernare, după ce în toamna anului trecut, mi s-a cerut să facem un program de guvernare pe un an, în contextul acela special, am preferat să ne concentrăm pe dorințele oamenilor. Am obervat că vorbind clar, cinstit și onest oamenilor am câștigat încrederea oamenilor.

Dumneavoastră ați luat decizii dureroase, aceea de a renunța la oameni care își dedicaseră viața partidului și ați hotărât să faceți acest pas, să puneți în față oameni noi, să aplicați criterii de integritate și în același timp să veniți cu idei noi. Aceste lucruri mă fac să cred că vom putea lucra împreună. Cred că foarte mulți oameni care și-au pierdut încrederea în politică ar putea fi aduși înapoi printr-un program bun.

Programul de guvernare vine din partea dumneavoastră, cei care mergeți în alegeri, dar dacă acel program de guvernare se suprapune pe setul de principii anunțat în Platformă, putem câștiga încrederea oamenilor. Cred că putem împreuă să demonstrăm faptul că se poate aplica democrația cu ajutorul partidelor, integrând și aceste principii cum ar fi lupta împotriva corupției, pentru a guverna pentru a pune în centru valorile unei munci oneste, o dezvoltare economică care să apară pe tot teritoriul țării și nu doar în anumite zone privilegiate.

Trebuie să beneficiem de creșterea economică a României, dar dacă nu facem asta responsabil, riscăm foarte mult.

Dacă acest lucru se face în mod populist și electoralist asta înseamnă că riscăm viitorul României și al economiei din România și riscăm să ajungem din nou într-o situație dificilă.

Am încredere că putem recâștiga împreună încrederea oamenilor. Rolul nostru este să reclădim legătura între instituțiile democratice și cetățeni, care așteaptă să vadă transparență.

ALERTĂ - Dacian Cioloș a fost desemnat oficial propunerea de premier al PNL cu unanimitate de voturi.

Alina Gorghiu:

- Eu mă simt foarte bine cu Dacian Cioloș în sală, sper că și voi vă simțiți la fel de bine. Este o zi în care s-au aliniat astrele pentru PNL. Să mergeți la toți cei de acasă și să le spuneți că PNL poate câștiga aceste alegeri!

Diferența dintre noi și PSD nu este doar faptul că PNL are o istorie de 140 de ani, ține de faptul că PNL va face istorie pe termen foarte îndelungat.

Programul nostru conține trei priorități: Sănătate, Educație și Infrastuctură. Despre aceste lucruri veți auzi multe din gura premierului Dacian Cioloș și al Guvernului în următorii 4 ani și, cine știe, poate în următorii 8 ani!

Alegerile din 11 decembrie nu sunt pentru următorii patru ani, sunt alegeri despre noi, despre noi în UE, despre noi în NATO, sunt alegeri foarte, foarte importante. Concluzia este una simplă: istoria PNL ne recomandă să guvernăm în următorii patru ani împreună cu Dacian Cioloș!

Avem nevoie ca marii corupți să dispară din România, dar nici micile înțelegeri să nu mai existe. Avem de rezolvat domenii importante Sănătatea, Educația și Infrastuctura, dar mai ales avem nevoie să punem statul în slujba cetățeanului.

PSD este întotdeauna în urma societății, este partidul acela care merge cu frâna de mână trasă. Nu mizați de frică, cum mizează PSD. Mizați pe oameni, nu mizați pe populisme, mizați pe fapte

Contestați acea coaliție anti-justiție PSD+ALDE și trebuie să le explicăm oamenilor că România se poate duce cu foarte, foarte mulți ani în urmă.

O singură concluzie am: vom învinge PSD în aceste alegeri!

Să nu uit un lucru: Domnule Dragnea, nu mai sperați! Nu veți ajunge niciodată prim-ministrul României!

Urmăriți mai jos transmisia live a evenimentului:

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.