Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă de coronavirus la Siviu - Un cetățean italian a fost izolat

coronavirus

Autoritățile române înăspresc măsurile pentru prevenirea noului coronavirus și izolează persoanele sosite din zonele de risc. Un cetățean italian a fost izolat preventiv, la Sibiu, după ce a manifestat stări febrile la sosirea în România.

Cetăţeanul italian care a fost preluat de iSU cu stare febrilă de la Aeroportul din Sibiu va rămâne sub observaţie peste noapte la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean, el fiind izolat preventiv, în condiţii de siguranţă.

Reprezentanţii ISU Sibiu au transmis că pacientul preluat de la aeroport este izolat preventiv, în condiţii de siguranţă, la Secţia Boli Infecţioase a Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.
"Se află sub observaţie şi monitorizare în această noapte", au arătat aceştia.
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Cpt Dumitru Croitoru" al judeţului Sibiu au fost solicitaţi, luni, pentru preluarea şi transportarea unui pacient cu stare febrilă de la Aeroportul Internaţional Sibiu.
Bărbatul, în vârstă de aproximativ 30 de ani, a fost transportat cu autospeciala de transport victime multiple la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu pentru efectuarea de investigatii suplimentare.
Ulterior, reprezentanţii ISU Sibiu au precizat că este vorba de un cetăţean italian, care a venit pe ruta Veneţia - Viena - Sibiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.