Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se cere o reuniune DE URGENŢĂ a Consiliului de Securitate al ONU

monusco.unmissions.org
ONU Natiunile Unite

Franţa şi Marea Britanie au cerut o reuniune de urgenţă a Consiliului de Securitate al ONU pentru a discuta despre eşecul încercării de a instaura un armistiţiu temporar în Siria, au afirmat marţi diplomaţi, potrivit AFP. Consiliul de Securitate ar urma să se reunească miercuri în contextul în care asaltul forţelor guvernamentale siriene şi al aliaţilor lor, Rusia şi Iranul, continuă împotriva enclavei Ghouta Orientală, în ciuda unui armistiţiu decretat în unanimitate de Consiliu la 24 februarie, conform Agerpres.

Citeşte şi: Schimbare de PROPORŢII anunţată de ANCOM: Tarife MAI MICI la toţi operatorii de telefonie mobilă - când se modifică totul

Marţi, regimul sirian şi-a continuat atacurile aeriene asupra părţii controlate de rebeli în Ghouta Orientală, iar forţele sale îşi continuă avansul în zona rurală din enclava aflată sub asediu. Cu o seară înainte, un convoi umanitar intrat în enclava rebelă a fost nevoit să îşi scurteze misiunea de distribuire de ajutoare din cauza unor bombardamente în sectorul Douma, de asemenea vizat de atacuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.