Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă de viscol la Beijing, unde au loc Jocurile Olimpice

jocuri olimpice

Administrația de Meterologie din China a emis o alertă de viscol pentru duminică, anunțând că sunt așteptate ninsori semnificative în mari părți din nordul Chinei, inclusiv în Beijing, capitala și actualul loc de desfășurare a Jocurilor Olimpice de iarnă, anunță Reuters, scrie Mediafax.

Ninsorile din weekend, care începuseră deja sâmbătă în unele zone, sunt primele din capitală de la deschiderea Jocurilor Olimpice de Iarnă, pe 4 februarie, potrivit anunțurilor guvernamentale.

Calificarea feminină la slopestyle de la Zhangjiakou, la care participă medaliata cu aur a echipei Chinei, Eileen Gu, a fost reprogramată pentru mai târziu duminică din cauza zăpezii, se arată într-un anunț de pe site-ul oficial al Jocurilor Olimpice Beijing 2022.

Autoritățile au emis un avertisment albastru de viscol, cel mai mic dintre cele patru niveluri ale țării, în unele regiuni fiind prognozate până la 4 cm de zăpadă.

"Se așteaptă ca astăzi să ningă abundent în părți din centrul și sudul Mongoliei interioare, nordul Shanxi, centrul și nordul Hebei, nordul Beijingului, sudul Tianjin, estul și sudul Liaoning și Xinjiang de-a lungul Munților Tianshan", se arată în anunțul Administrației de Meterologie din China.

Temperaturile din Beijing au scăzut, Observatorul Meteorologic din Beijing prognozând o temperatură minimă de -6 grade Celsius.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.