Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ – DESCINDERE ÎN FORŢĂ la Primăria Târgu Mureş. Procurorii DNA au luat documentele la verificat / UPDATE

dna-concurs

UPDATE

Surse din cadrul Primăriei Târgu Mureş susţin că, pe lângă Serviciul Economic al Primăriei Târgu Mureş, pe partea de achiziţii, şi societatea de transport local ar mai fi vizată şi Administraţia Domeniului Public.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Mureş, Cosmin Blaga, a declarat luni, pentru AGERPRES, că într-adevăr procurorii anticorupţie au prezentat un mandat şi au solicitat o serie de documente de la serviciul economic, pe care administraţia municipiului le-a pus la dispoziţie.

"Ni s-au solicitat o serie de documente de la Serviciul Economic, iar noi le-am pus la dispoziţie. Activitatea în Primăria Târgu Mureş se desfăşoară normal şi nu ni s-a comunicat dacă sunt vizate anumite persoane", a arătat Cosmin Blaga.

*

Descinderi în forţă la Primăria Târgu Mureş, dar şi la mai multe locaţii din oraş. Potrivit surselor România TV, procurorii DNA, însoţiţi de mascaţi, au făcut astăzi percheziţii în cadrul instituţiei.

Citeşte şi: Scandal IMENS în sănătate! Procurorii anticorupţie au dat LOVITURA: Un medic şi mai mulţi PACIENŢI, trimişi ÎN JUDECATĂ pentru mită

Surse spun că procurorii anticorupţie au cerut mai multe documente, mai multe fiind deja ridicate şi supuse verificărilor. Din primele informaţii, se pare că ar fi vizată asocierea dintre două fime de transport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.