Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO ALERTĂ Diana Șoșoacă a descins în Valea Jiului: SHOW cu minerii, senatoarea cheamă la proteste masive de stradă împotriva 'ASASINILOR de la putere'

Diana Șoșoacă, senatoarea exclusă din AUR, a ajuns, în urmă cu câteva minute, în Valea Jiului, între minerii care protestează față de condițiile de muncă și pentru că nu și-au mai primit salariile și bonurile de masă.

Șoșoacă a cerut proteste masive de stradă împotriva ”asasinilor economici de la putere”.

Citește și: Garda de Mediu îi caută pe cei care au agresat mai mulți pui de urs!

”Dacă lume știe legea, voi intra, dacă nu, nu. Nu îmi trebuie aprobare. Uita-ți-vă în ce hal i-au adus. Toată lumea își bate joc. Eu am venit cu soluții, nu ca asasinii de la putere. Cei de la putere sunt asasini economici. În Germania, minerii au 4-5.000 de euro pe lună, noi de batem joc de ei cu 500 de euro pe lună. E obligația noastră de parlamentari să fim aici, să coborâm în subteran.

România trebuie să se înțeleagă că dacă nu se iese în stradă, să îi dea jos de acolo, nu se poate. Cu ce trăiesc oamenii ăștia? ”, a spus Diana Șoșoacă.

La această oră, Șoșoacă ține un discurs în uralele și aplauzele a câtorva sute de mineri.

Citește și: Marian Ceaușescu l-a întâmpinat pe Ioan Niculae la sosirea pe aeroport! ‘Pușcăriașule, să stai acolo până îmi văd eu ceafa!’

”Minerii și Valea și-au pierdut răbdarea!”, scandează minerii.

”Avem un guvern de orientare fascistă. Fasciștii sunt la putere în România”, a spus, de la microfon, Șoșoacă, iar minerii au scandat ”Demisia!”. ”Nu o să vedeți demisia, nu demisionează ei!”, a răspuns senatoarea.

”Nici turcii, nici tătarii nu ne-au prăduit cum ne-au prăduit politicienii. Nu în pușcării ar trebui să sfârșească, ci la canal”, a strigat Șoșoacă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.