Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Digi 24 anunță că sunt TREI VICTIME, potrivit surselor jurnaliștilor săi

breaking news ultima ora

Digi 24 a anunțat, vineri seara, după ce ministrul Justiției, Ana Birchall, i-a sunat pe părinții Alexandrei Măceșanu să le spună că probele de ADN din oasele arse corespund cu cele ale fiicei lor, că au informații conform cărora în casa groazei ar fi 3 victime.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, a declarat, vineri seară, că ADN-ul din oasele găsite de la domiciliul lui Gheorghe Dincă și analizate de INML este al fetei. Ministrul Justiției a anunțat familia.

Citește și: SURSE Incompetență sau complicitate? De-abia azi a fost cerut desfășurătorul numărului de pe care a fost sunată mama Alexandrei

„De-abia acum începe răzbunarea pe care cred că nimeni dintre cei care mi-au omorât nepoata și-o dorește. Ministrul Justiției l-a anunțat pe vărul meu de rezultat: se confirmă din păcate aceste date: ADN-ul Alexandrei din acea cenușă sau ce dracu era… oase, (coincide - n.r.) cu ADN-ul părinților”, a declarat unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, la Antena3.

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că anchetatorii i-au transmis ministrului Justiției că ADN-ul este al Alexandrei, iar ulterior, Ana Birchall a informat familia minorei.

Citește și: Apel urgent al lui Alexandru Cumpănașu: ‘Vă rog să descifrați ce scrie pe acest document’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.