Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă din cauza OUG pe grațiere și amnistie! Rectorul SNSPA, apel fără precedent către Dăncilă: 'Trag un semnal de alarmă privind gravitatea momentului'

pricopie remus

Rectorul SNSPA, Remus Pricopie, fost ministru al Educației, reacționează la informațiile apărute pe surse în media, conform cărora în ședința de guvern de mâine ar urma să fie adoptată o OUG privind amnistia și grațierea. În acest context, Remus Pricopie îi recomandă premierului Dăncilă să nu-și asocieze numele cu un astfel de act normativ.

„Potrivit unor surse media, în ședinta de guvern de mâine, ar urma să fie adoptată o ordonanță de urgență prin care să fie reglementate două subiecte asupra cărora nu există un acord la nivelul societății românești: amnistia și grațierea.

Donald Trump continuă războiul cu presa: 'Summitul NATO a fost grozav, despre care s-a relatat inexact'. Nici Obama nu scapă de tirul de atacuri

Dacă aceste informații se confirmă, trag un semnal de alarmă privind gravitatea momentului.

Îi recomand doamnei Prim-ministru Viorica DĂNCILĂ să nu își asocieze numele cu un astfel de act normativ, într-un context care nu îi justifică urgența și pe teme atât de importante pentru democrația din România.

Dacă își va asuma o astfel de decizie, nu numai că vom asista la noi tensiuni sociale, dar vom deschide un nou capitol care va fi consemnat de istorie ca practică nedemocratică.”, scrie Remus Pricopie, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.