Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ | Doi copii și doi adulți au murit pe loc - Mașină ruptă în două de tren în județul Bacău (FOTO)

O mașină s-a rupt în două în urma unui accident între un tren și un autoturism, la trecerea la nivel cu calea ferată situată la ieșire din halta Orbeni, județul Bacău. Sunt patru victime.

Potrivit informațiilor transmise de purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan, trenul IR 1754, care circula în relația Suceava - București Nord, a surprins și lovit un autoturism aflat pe trecerea la nivel cu calea ferată, dotată cu semnalizare automată (SAT), notează Mediafax.

Pompierii băcăuani anunță că, în urma impactului, au rezultat patru victime, pentru care s-a declarat decesul. Este vorba despre doi minori și doi adulți.

Trenul IR 1754 a oprit în apropierea locului accidentului. Circulația feroviară între Hm Odorhei și Hm Sascut este închisă pe ambele fire, traficul urmând a fi reluat după finalizarea demersurilor organelor abilitate.

„Menționez faptul că semnalizarea automată de la trecerea la nivel cu calea ferată funcționa în condiții normale, iar următorul tren care este programat să tranziteze zona respectivă este IR 1543, în jurul orei 17.00. În acest moment circulația feroviară între Hm Odorhei și Hm Sascut este închisă pe ambele fire, traficul urmând a fi reluat după finalizarea demersurilor organelor abilitate”, a adăugat Oana Brânzan.

Cazul a rămas în atenția poliției, care va stabili împrejurările care au condus la producerea evenimentului.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.