Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Doi poliţişti, loviţi cu maşina de un şofer beat, au ajuns la spital. Ministrul Bode anunţă acţiuni ample

Un incident grav a avut loc luni seara în judeţul Vaslui, doi agenţi de poliţie ajungând la spital.

Cei doi agenți de poliție din cadrul Poliției Municipiului Huși au oprit un autoturism, pentru control. Întrucât conducătorul autoturismului emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat testarea cu aparatul etilotest. Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, a refuzat testarea, a devenit recalcitrant, a pornit autoturismul și i-a lovit pe cei doi polițiști.

Aceștia au suferit leziuni corporale, iar, în prezent, se află la Spitalul municipal Huși, pentru investigații medicale. În urma investigațiilor medicale a rezultat că starea acestora de sănătate este stabilă.

În urma acestui eveniment, structurile Ministerului Afacerilor Interne s-au mobilizat, șoferul fiind depistat, la scurt timp, pe raza municipiului Huși. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la o unitate medicală, unde a refuzat recoltarea de probe biologice.

A fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Potrivit unui comunicat, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a fost înștiințat despre acest caz şi le-a cerut totodată tuturor factorilor implicați să manifeste toleranță zero față de agresiunile la care sunt supuși angajații MAI în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu. Mai mult, a cerut polițiștilor să intensifice acțiunile pentru depistarea în trafic a conducătorilor auto care au consumat băuturi alcoolice sau alte substanțe interzise și care prezintă un pericol pentru participanții la trafic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.