Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Donald Trump își anunță vizita în România: 'Mi-ar plăcea' - VIDEO

Facebook
Klaus Iohannis Donald Trump Iohannis Trump

Președintele american Donald Trump a declarat, la scurt timp după ce l-a primit la Casa Albă pe președintele Klaus Iohannis, că SUA au o relație bună cu România, iar în America trăiește o comunitate mare de români, care este apreciată.

Întrebat de jurnaliști, la oportunitățile de imagini de la începutul întâlnirii, dacă va veni în România, președintele american a răspuns: "Mi-ar plăcea". Chestionat cu privire la moment, Donald Trump a spus: ”Este o chestiune pe care o vom discuta.”.

Citește și: Rareș Bogdan scoate la suprafață adevăruri cutremurătoare: Clanurile politice au dat tonul, iar clanurile interlope s-au adaptat

"Vă mulțumesc, este o onoare să fiu aici alături de președintele României. Am respect pentru ce face el și pentru ce se întâmplă în România. Știu că lucrurile merg bine, avem o relatie foarte bună, mai bună decât oricând, relații comerciale foarte bune. Sunt foarte mulți români aici, oameni extraordinari. Sunt foarte multe afaceri românești aici. Americanii iubesc românii, au o relație bună cu ei", a spus Donald Trump.

"Este o plăcere să fiu aici și avem ocazia să vorbim despre parteneriatul strategic. Facem tot ce se poate la nivelul NATO și cred că sutem pe drumul cel bun în acest sens", a spus și Klaus Iohannis.

Citește și: Andrei Caramitru îi arată colții lui Moise Guran: ‘Are o postare halucinantă’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.