Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ! Dosarul lui Adrian Sârbu de evaziune și spălare de bani întră în linie dreaptă - Toate probele anchetatorilor admise

Inquam Photos / George Calin
adrian sarbu

Curtea de Apel București a stabilit, luni, că toate probele anchetatorilor de la Parchetul instanței supreme sunt legal administrate și a dispus începerea judecății în dosarul în care patronul media este judecat pentru evaziune fiscală și spălare de bani.

„... constată legalitatea sesizării instanței cu rechizitoriul nr. 332/P/2014 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiție, Secția de urmărire penală şi criminalistică astfel cum a fost remediat prin ordonanța din data de 30.09.2019 a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație şi Justiție, Secția de urmărire penală şi criminalistică, a administrării probelor, cu respectarea dispozițiilor art. 114-123 din codul de procedură penală, cu excep?ia celor excluse prin încheierea din data de 24.06.2019 a judecătorului de cameră preliminară din cadrul Cur?ii de Apel Bucure?ti în dosarul 2270/2/2016 a1**, precum şi a efectuării actelor de urmărire penală. În baza art. 346 alin. (4) ?i 41 Cod procedură penală dispune începerea judecății cauzei...”, se arată în decizia Curții.

Această decizie vine după ce dosarul a fost restituit procurorilor de caz pentru îndreptarea mai multor acte obținute neprocedural.

Citește și: Dosarul lui Adrian Sârbu revine pe rolul instanței după ce PICCJ a refăcut urmărirea penală

La revenirea dosarului magistrații PICCJ au înaintat o ordonanță de îndreptare a tuturor erorilor semnalate de instanță.

Decizia de luni nu este definitivă și poate fi contestată e cei judecați, caz în care dosarul va ajunge la instanța supremă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.