Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ după măturisirile lui Gheorghe Dincă - Mama Luizei, iubitul fetei și o colegă, CITAȚI de urgență la DIICOT Craiova

Digi 24
Mama Luiza

Rudele Luizei Melencu, tânăra de 19 ani din Dolj dispărută fără urmă de mai bine de opt luni, sunt audiate, luni, la IPJ Dolj. Bunicul tinerei spune că până acum familia a fost întrebată numai „anomalii”, în timp ce mama ei crede că anchetatorii vor să intimideze, transmite Mediafax.

Procurorii DIICOT au chemat la audieri și colegi de-ai tinerei, dar declarații va da și fostul iubit al Luizei Melencu.

Înainte de a intra la audieri, bunicul și mama Luizei au declarat că au fost chestionați de zeci de ori, dar că anchetatorii au pornit pe o pistă greșită de la început.

„Nu știm concret pentru ce am fost chemați și de ce. Nu ne-a spus nimeni absolut nimic.(...) Cred că am fost audiați de peste 20 de ori. Ne-au întrebat tot felul de anomalii. (...) Până pe data de 25 iulie, când Alexandra a fost răpită, noi n-am știut absolut nimic. Nimeni n-a venit cu o dovadă concretă, să ne spună în realitate ce s-a întâmplat cu Luiza. Abia atunci și-au adus și ei aminte că Luiza există și Luiza a avut aceeași soartă, poate, ca și... Dar noi ne menținem părerea și suntem ferm convinși că Luiza a fost traficată și a fost răpită”, a spus Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu.

„Asta a fost baza: că Luiza e plecată de bunăvoie.(...) Tot astfel de întrebări sunt. Nu-și aveau rostul. Una-i cazul, alta cu ce se îmbrăca. Nu cred că era necesar să întrebe cu ce se îmbrăca. Chiar era o fată decentă. O fată chiar foarte simplă a fost Luiza”, a spus și mama tinerei, Monica Melencu.

Întrebată ce informații relevante pentru anchetă ar putea oferi la aceste audieri, rudele Luizei Melencu au spus că se așteaptă să fie întrebate „tot felul de anomalii" care să „intimideze".

Luiza Melencu a dispărut din aprilie, iar de atunci nu se mai știe nimic de ea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.