Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE - Ședință URGENTĂ la Parlament: Liviu Dragnea a chemat-o pe Viorica Dăncilă, care și-a anulat prezența la un eveniment important

Ultima Ora breaking news

Viorica Dăncilă a fost chemată de Liviu Dragnea la o discuție în biroul liderului PSD, întrevedere care are loc, la această oră la Palatul Parlamentului. Călin Popescu Tăriceanu este și el prezent pentru a se discuta despre restructurarea Guvernului, informează România TV.

Premierul și-a anulat prezența la un eveniment programat la Palatul Victoria. Ea trebuia să fie participe la evenimentul de lansare a două apeluri de proiecte cu impact social major, finanțate din fonduri europene, împreună cu ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, și ministrul Muncii și Justiției Sociale, Marius Budăi.

Citește și: Ieșire violentă a lui Traian Băsescu la adresa lui Liviu Dragnea! Fostul președinte, scos din sărite de ultima decizie a liderului PSD!

Dăncilă și Dragnea discută despre calea de urmat în privința remanierii.

UPDATE - ALDE cere asigurări ferme că există suficiente voturi pentru o restructurare a Guvernului în condițiile în care mai mulți aleși ar putea să nu fie prezenți, fiind plecați în mini-concedii de Paști, spun surse din coaliție pentru ȘTIRIPESURSE.RO. Pe masa PSD există varianta amânării restructurării Guvernului pentru perioada de după sărbătorile pascale. Liviu Dragnea vrea un vot final miercuri, în plenul reunit. Iohannis ar urma să o anunțe pe Dăncilă, marți, ce decizie a luat în privința miniștrilor propuși la Justiție, Fonduri UE și Românii de pretutindeni.

Președintele Klaus Iohannis a declarat joi că a primit propunerile de revocare și de numire a noilor miniștri și că prima impresie este aceea că remanierea guvernamentală se realizează ca lucrurile să meargă mai prost, adăugând că îi va transmite premierului un răspuns la începutul acestei săptămâni.

Citește și: Război total în presă! Emilia Șercan, pusă la zid! Apare numele lui Florian Coldea .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.