Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Șeful SRI va fi chemat în Parlament să dea explicații despre ACUZAȚIILE făcute de Klaus Iohannis

Inquam Photos/ Octav Ganea
Eduard Hellvig

Șeful SRI, Eduared Hellving, va fi chemat în Parlament, marți, să dea explicații privind acuzațiile făcute de Klaus Iohannis cu privire la pactul dintre PSD și UDMR privind înstăinarea Ardealului.

Klaus Iohannis a acuzat miercuri că PSD a făcut o înțelegere cu UDMR pentru a trece tacit prin Camera Deputaților proiectul de lege privind autonomia Ținutului Secuiesc.

Citește și: Bogdan Anicescu, traducătorul pentru surdo-muți: Ce 'piedici' îi pun Marcel Vela și Raed Arafat

„​În timp ce noi ne luptăm cu pandemia de coronavirus, ne luptăm pentru viețile românilor, PSD se luptă să dea Ardealul ungurilor", a acuzat președintele Iohannis.

"In calitate de vicepresedinte al Comisiei de Control a activitatii Serviciului Roman de Informatii din Parlamentul Romaniei, am descis sa-l convoc marti la audieri pe directorul SRI, domnul Eduard Hellvig.
Consider ca este foarte important sa facem lumina in cazul declaratiilor facute de presedintele Klaus Iohannis, legate de presupuse intelegeri secrete despre cedarea Tinutului Secuiesc. Declaratia sefului statului a sunat mai mult a denunt, asa ca e chiar obligatia noastra sa verificam daca cele spuse de Klaus Iohannis corespund realitatii.
In functie de rezultatul verificarilor, vom propune si masuri.

In calitate de vicepresedinte al Comisiei de Control a activitatii Serviciului Roman de Informatii din Parlamentul Romaniei, am descis sa-l convoc marti la audieri pe directorul SRI, domnul Eduard Hellvig. 
Consider ca este foarte important sa facem lumina in cazul declaratiilor facute de presedintele Klaus Iohannis, legate de presupuse intelegeri secrete despre cedarea Tinutului Secuiesc. Declaratia sefului statului a sunat mai mult a denunt, asa ca e chiar obligatia noastra sa verificam daca cele spuse de Klaus Iohannis corespund realitatii.  In functie de rezultatul verificarilor, vom propune si masuri", anunță Marian Cucșa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.