Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă emisă de ANM: Cod portocaliu de vânt puternic în patru județe

Inquam Photos / Octav Ganea
ploaie vant umbrele pelerina

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, noi alerte cod galben și portocaliu, anunțând vânt puternic în mai multe zone. În București, vremea se încălzește, dar vântul persistă, potrivit Mediafax.

ANM a emis o avertizare cod galben în vigoare în perioada joi ora 10.00 – vineri ora 10.00, anunțând vânt puternic la munte.

În zona montană, temporar vântul va avea intensificări cu viteze la rafală de 70...90 km/h, spulberând zăpada și determinând scăderea vizibilității, mai ales la altitudini mari.

Un alt cod galben valabil de joi ora 10.00 până la ora 18.00 anunță vânt puternic în cea mai mare parte a Munteniei, sudul Transilvaniei și zona litoralului. Joi, în cea mai mare parte a Munteniei, sudul Transilvaniei și pe litoral rafalele vântului vor atinge temporar 55... 70 km/h.

Vezi si: Strigătul de revoltă al unui doctor din Cluj: Degeaba scoatem armata pe străzi dacă medicii sunt trimiși la luptă fără arme

De asemenea, o alertă cod portocaliu anunță pentru zona montană a județelor Caraș-Severin, Mehedinți, Hunedoara și Gorj rafale ale vântului de 80...110 km/h și zăpadă puternic spulberată.

Codul portocaliu a început joi la ora 10.00 și expiră vineri la ora 10.00.

Pentru Capitală, ANM anunță de joi ora 10.00 până vineri la aceeași oră o încălzire a vremii și vânt.

Vor fi intensificări ale vântului, mai ales pe parcursul zilei, când temporar rafalele vor atinge 55...60 km/h. Cerul va fi variabil. Temperatura maximă se va situa în jurul a 14 grade, iar cea minimă va fi de 4...5 grade.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.