Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Fosta șefă AEP, Ana Maria Pătru, audiată la DNA Ploiești

Ana Maria Pătru,

Fosta şefă a Autorităţii Electorale Permanente Ana Maria Pătru a ajuns miercuri la sediul DNA Ploieşti, informează Agerpres.

Aceasta a venit însoţită de avocat şi a afirmat, la intrarea în sediul insituţiei, că a fost chemată în calitate de suspect într-un dosar care are legătură cu Irina Socol, fondatoarea Siveco, pe care nu îl cunoaşte exact, dar îl bănuieşte. 

"Are legătură cu doamna Socol. Ştiţi că aici este un grup infracţional organizat, doamna Socol, domnul Onea (Lucian Onea, şeful DNA Ploieşti - n.r.), încă vreo 2-3 când îşi aduce doamna Socol camarila şi face nişte denunţuri şi s-au gândit ei aşa frumos ieri să îmi sune copilul la şcoală şi să îi spună că trebuie să vin în calitate de suspect la dumnealor astăzi", a declarat Pătru. 

În decembrie 2016, Ana Maria Pătru a fost trimisă în judecată de DNA Ploieşti sub acuzaţia că a primit mită de la firma Siveco, constând în contravaloarea unui apartament şi a unui autovehicul pentru a asigura derularea, în bune condiţii, a unor contracte pe care compania le avea cu AEP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.