Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Gigi Becali: 'Am trimis act la club, MĂ RETRAG DIN FOTBAL'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Gigi Becali a anunțat că se retrage din fotbal! Decizia a fost făcută public miercuri seara, la Antena 3. Becali a spus că e dezamăgit că Ionuț Lupescu nu a câștigat alegerile de la FRF.

”Eu am decis să mă retrag din fotbal! Am dat act la club, toate acțiunile mele vor fi preluate de nepoți. Eu nu mai am nicio legătură cu FCSB, așa o să îi spun, ca să nu fac probleme, o să fiu un cimplu suporter. Eu de ce mă retrag? Pentru că sunt în stare să te aresteze. Nu mai am niciun fel de legătură cu Steaua. O să se dea comunicatul meu, rămâne familia mea, fetele mele, nepoții mei. Nu mă mai implic, nu mai am niciun fel de tangență.

Vasile Geambazi va lua cheile de la mine. Atât timp cât se întâmplă ce se întâmplă în fotbal, când e votat un om ca Burleanu, eu nu mai am de-a face. Am luat această hotărâre. Mâine apare comunicatul. Clubul va trimite la Federație și la Ligă hotărârea mea, ca să nu mai fiu considerat factor de decizie la Steaua. Asta am decis, după ce a ieșit Burleanu președinte. Dacă vreți este și un protest, dacă ne comandă fotbalul feminin și futsalul...

Citește și: Lia Olguța Vasilescu ia atitudine! Sare în apărarea persoanelor neajutorate! Cazul șocant din Argeș

Nu mai vreau să mă pronunț și să fac păcate. Un lucru este clar. E clar că a avut sprijin (Burleanu - n.r.) și de la dânșii (n.r. - SRI). Eu spun ce am citit. E clar că s-a folosit și de funcție.Uite că și la fotbal vă controlăm. Ca să ne demonstreze că ne controlează în toate domeniile de activitate, uite vă pun și șef la FRF (n.r. - serviciile). Mă retrag, de ce? Că ei pot spune așa, treci la Comisii, te depunctăm. Uite că nu poți, m-am retras. Eu nu mai sunt la Steaua, e familia mea. Nu mai finanțez, nu mai am nicio legătură. Este oficial. M-am retras, ca să pot spune ce vreau eu. Ei vor să pună pumnul în gură.”, a spus Gigi Becali la Antena 3.

Citește și: Șoferii sunt loviți în plin: Ce proiect controversat li se pregătește-Aceste mașini vor fi interzise .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.