Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ GRAV ACCIDENT RUTIER în care a fost implicat lotul național de handbal pe plajă: Un TIR a intrat în autocarul cu sportivi - FOTO

Ultima Ora breaking news

UPDATE

"Autocarul Federaţiei Române de Handbal a suferit un accident în Muntenegru, la 5 km de granita cu Serbia. Toţi cei ce se aflau în maşină sunt bine, în afara oricărui pericol. În momentul de faţă sunt preluaţi de un autocar din Muntenegru pentru a ajunge la Hotelul Berane, unde vor innopta şi manca. Un autocar din România deja a plecat spre ei pentru a-i aduce mâine acasă. Am fost plăcut impresionat de ajutorul oferit de Domnul Mircea Duşa şi de Domnul Ambasador Ferdinand Nagy. De altfel, Domnul Ambasador este deja pe drum spre cei implicaţi în accident. Mulţumim! O să informam opinia publica în momentul în care ai noştri vor ajunge acasă", a scris Dedu pe Facebook după câteva ore.

Citește și: Alertă! Toţi comercianţii de pe litoral sunt vizaţi-Ce le-a pregătit Ministerul Sănătăţii

UPDATE

Autocarul cu care se întoarceau în ţară lotul feminin şi cel masculin de juniori, handbal pe plajă, ale României a fost implicat într-un accident în Muntenegru. Dedu, pentru News.ro: Au contuzii uşoare, a fost un şoc. Va merge alt autocar după ei.

”Nu cunosc foarte multe amănunte despre ce s-a întâmplat exact. Am înţeles că e vorba de contuzii uşoare în cazul membrilor delegaţiei noastre, mai mare ar fi fost şocul. Nu e nimeni grav. Nu ştiu dacă un tir sau ce alt vehicul a intrat în autocarul nostru sau ce s-a întâmplat. Cert este că le-am rezolvat cazare la hotel în zonă, undeva spre graniţa cu Serbia dacă am înţeles bine, iar mâine va merge alt autocar după cele două echipe”, a declarat preşedintele FR Handbal, Alexandru Dedu, pentru News.ro.

Citește și: Incredibi! Amendament votat de Comisia Iordache: Câţi ani de închisoare riscă funcţionarii publici care folosesc anumite apelative, înaintea unei sentinţe definitive

Cele două echipe de juniori ale României au participat, între 28 iunie – iulie, la Campionatul Europen de handbal pe plajă, la Ulcinj (Muntenegru), iar luni se întoarceau în ţară.

UPDATE

Se pare că în autocar erau juniorii de la loturile naționale, atât băieți, cât și fete. Ei se întorceau din Muntenegru, acolo unde au participat la Campionatele Europene de Juniori la handbal pe plajă. Singurul care ar fi fost rănit este antrenorul Mihai Rohăzneanu.

Știrea inițială

Un grav acciedent rutier a avut loc în urmă cu puțin timp! Autocarul naționalei de handbal de plajă a fost implicat. Conform primelor informații, un TIR a intrat în autocarul în care se aflau sportivii. Accidentul a avut loc în Muntenegru.

Citește și: Tudorel Toader dă din casă: Ce mutare au în plan şi ce se va întâmpla cu pragul la abuzul în serviciu

știre în curs de actualizare

sursa foto: Cerasela Mihaela Cojocariu

content-imagecontent-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.