Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Guvernul nu renunță! Viorica Dăncilă, decizie cu privire la Declarația 600: 'Se va putea depune până în aprilie'

Dancila guvern Victoria

Guvernul nu renunță la Declarația 600! Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, în prima ședință de guvern, că Declarația 600 se va putea depune până în aprilie.

„Astăzi, vom adopta o OUG privind prorogarea termenului de depunere a Formularului 600 de la 31 ianuarie la 15 aprilie. În perioada următoare, Ministerul Finanțelor trebuie să identifice o soluție permanentă, care să vizeze depunerea unui singur formular de către cei cu activități independente, iar plata să se facă o dată pe an și nu anticipat”, a spus Dăncilă, în ședința de guvern.

Luni, premierul Viorica Dăncilă anunţa, în plenul Parlamentului, că în această săptămână se va renunţa la Formularul 600. 

"Cât timp voi fi prim-ministru, nu voi introduce nicio taxă nouă în România. Scopul meu este acela de a uşura şi de a simplifica viaţa economică, nu de a o complica. Chiar de săptămâna aceasta, vom renunţa la Formularul 600 şi, ulterior, la aproape toate celelalte. Un singur formular pentru cei cu activităţi independente, pe an, este propunerea noastră începând cu anul 2019", a declarat Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.