Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă în aer - Aeronava TAROM care zbura spre Salonic s-a întors de urgență la București, după decizia comandatului care a sesizat miros de ulei încins

stiripesurse.ro
avion Tarom

Aeronava TAROM care a decolat luni de pe Aeroportul Otopeni cu destinaţia Salonic s-a întors din zbor la 20 de minute de la decolare, în urma deciziei comandantului, informează compania printr-un comunicat remis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, decizia de întoarcere a cursei RO275 a fost luată în urma sesizării unui uşor miros de ulei încins în carlingă.

"Aeronava programată la zbor în data de 28.01.2019 cu decolare de pe Aeroportul Otopeni, destinaţia Salonic s-a întors din zbor la 20 de minute de la decolare.
Decizia de întoarcere din cursă a fost luată de comandantul aeronavei, cu respectarea deplină a normelor şi reglementărilor din domeniu, în urma sesizării unui uşor miros de ulei încins în carlingă. Subliniem că, atât decolarea, cât şi revenirea pe Aeroportul Otopeni, s-au desfăşurat în condiţii de deplină siguranţă. Aeronava AT5 este în probe şi verificări la Direcţia Tehnică TAROM. Nu există în acest moment indicaţii care să releve o defecţiune la aparatul de zbor", se spune în comunicat.

Ulterior, compania a decis schimbarea aeronavei, iar cei 25 de pasageri au fost preluaţi la scurt timp de la revenire de o altă aeronavă TAROM, care a decolat spre destinaţia iniţială, Salonic.

"Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Încă o dată, subliniem faptul că prioritatea numărul unu pentru compania TAROM rămâne siguranţa şi securitatea pasagerilor şi echipajelor noastre", au dat asigurări reprezentanţii operatorului aerian naţional.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.