Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă în aer - Un avion al Norwegian Air Shuttle, cu 169 de pasageri la bord, s-a întors din drum din cauza unei amenițări cu bombă

avion

Un avion care efectua un zbor al companiei Norwegian Air Shuttle de la Stockholm la Nisa, la bordul căruia se aflau 169 de pasageri, a fost nevoit să se întoarcă din drum, în urma unei alerte cu bombă, relatează Reuters.

Aeronava, de tip Boeing 737, s-a întors pe Aeroportul Arlanda, la periferia Stockholmului, de unde a decolat, potrivit companiei.

Norwegian Air Shuttle precizează într-un comunicat că este la curent cu numeroase solicitări de informaţii emise de mai multe publicaţii, dar că ”este vorba de-acum de un caz care implică poliţia”, la care trimite presa în vederea obţinerii de informaţii.

Un purtător de cuvânt al poliţiei suedeze a declarat pentru reuters că agenţi s-au dus la Arlanda în legătură cu o ameninţare vizând o companie aeriană, fără să ofere alte detalii.

Potrivit site-urilor specializate în monitorizarea zborurilor FlightAware şi Flightradar, avionul s-a întors din drum către ora locală 10.40 (11.40, ora României), după ce a decolat la ora locală 10.10(11.10, ora României).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.