Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ în Capitală: Două femei înjunghiate pe stradă de un cetăţean israelian de origine arabă

Twitter
politie crima

Două femei au fost înjunghiate luni, pe un bulevard din Bucureşti, de un cetăţean israelian. Incidentul a avut loc după ora 12, pe Bulevardul Dimitrie Cantemir din Sectorul 4.

Potrivit primelor informaţii, agresorul este un cetăţean israelian în vârstă de 29 de ani. Acesta a fost prins de poliţiştii Secţiei 14.

Femeile au fost transporate la spital, în stare stabilă. Una dintre ele a fost înjunghiată în zona gâtului, iar cea de-a doua în zona urechii.

UPDATE: Agresorul este un cetăţean israelian de origine arabă. Acesta nu mai avea dreptul de şedere în România, ci trebuia expulzat în urmă cu două săptămâni, potrivit unor surse judiciare. Individul este dependent de droguri.

UPDATE - Poliţia Capitalei: "Astăzi, în jurul orei 12.10, prin apel apel 112, Secția 14 Poliție a fost sesizată, că în zona B d-ului Tineretului, doua femei au fost agresate de către un necunoscut, cu un obiect tăietor, fără a avea anterior vreo discuție cu acesta. La fața locului au ajuns de urgență polițiști din cadrul secției, care l-au imobilizat pe bărbat și l-au condus la sediul subunității. Ambele femei au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativa la omor."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.