Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă în centrul Londrei: Autoritățile se confruntă cu o răspândire de substanțe toxice pe o arteră comercială aglomerată

recruit.college.police.uk
polițiști britanici

Serviciile de urgenţă britanice au izolat miercuri o parte a uneia din cele mai frecventate artere comerciale din Londra, în urma relatărilor privind o posibilă răspândire a unei substanţe toxice, o persoană fiind transportată la spital, relatează agenţiile Reuters şi Press Association, potrivit Agerpres.

Poliţia a anunţat că nu tratează acest incident ca fiind unul de natură teroristă, după ce a fost sesizată cu privire la această posibilă răspândire a unei substanţe toxice pe artera comercială Brompton Road, unde se află magazine a numeroase mărci de lux, precum Harrods sau Harvey Nichols.

Citește și: Olguța Vasilescu reacționează după ce Cozmin Gușă a intrat în PSD:’Nu mă simt confortabil’

''Am tratat o persoană la faţa locului şi am transportat-o la spital'', a declarat un purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă din Londra. Autorităţile au trimis la locul incidentului echipaje din serviciile de urgenţă specializate pentru astfel de situaţii.

Pompierii au anunţat că au fost chemaţi să intervină în urma unui incident chimic la un restaurant cu un sigur etaj, de unde 15 angajaţi au fost evacuaţi, alte 27 de persoane fiind de asemenea evacuate dintr-un bloc de apartamente situat în vecinătate. Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă a declarat la rândul său că incidentul s-a produs probabil într-un restaurant kuweitian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.