Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ în Dâmbovița - Incendiu de amploare la o hală de producție polistiren | FOTO

incendiu pompieri

Pompierii intervin la ora transmieterii știrii pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o hala de producție polistiren din localitatea Mija, comuna IL Caragiale. Având în vedere degajarile mari de fum ca urmare a incendiului a fost emis un mesaj Ro-Alert pentru populația din zonă.

Conform ISU Dâmbovița au fost mobilizate pentru stingerea incendiului forțe și mijloace de la Detașamentul Moreni 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 ambulanță SMURD și de la Detașamentul Târgoviște 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și 1 autospecială de intervenție cu apă.

Sosiți la locul incendiului pompierii au constatat ca focul se manifestă în interiorul halei de producție pe o suprafață de aproximativ 400 mp cu degajări mari de fum. Incendiul este localizat și se acționează pentru lichidarea acestuia. Nu sunt înregistrate victime.

Având în vedere degajarile mari de fum ca urmare a incendiului a fost emis un mesaj Ro-Alert pentru populația din zona pentru luarea unor masuri de autoprotectie. Se recomandă închiderea geamurilor, a ferestrelor și oprirea aparatelor de climatizare și ventilație.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.