Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ în Dolj: Un bărbat reţinut pentru lovire A EVADAT din sediul poliţiei, după ce a sărit pe geam

Un bărbat care fusese reţinut pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe a evadat duminică seara din sediul unui post de poliţie, după ce a sărit pe geam. Poliţiştii au instituit filtre în judeţ şi în judeţele învecinate pentru prinderea acestuia, anunță news.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, duminică seara, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Şimnicu de Sus au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 57 de ani, din Şimnicu de Sus, bănuit de comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

“În timpul activităţilor de cercetare, cel în cauză a părăsit sediul poliţiei, prin escaladarea ferestrei de la parterul clădirii, îndreptându-se într-o direcţie necunoscută.În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evadare.

Totodată, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice de căutare a bărbatului în cauză, fiind mobilizate efective de poliţie de la toate structurile”, a transmis IPJ Dolj.

Sursa citată menţionează că au fost instituite filtre rutiere, atât în judeţ, cât şi în judeţele învecinate, pentru prinderea bărbatului respectiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.