Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă în Marea Britanie: Un taxi a lovit pietoni la Londra, dar poliţia spune că este un accident grav, nu un atac terorist

alerta

Un taxi a lovit miercuri pietoni pe Southhampton Street, în Londra, Poliţia Metropolitană precizând că este un accident grav, dar nu este vorba despre un atac terorist. O persoană a fost grav rănită, iar alte două au primit îngrijiri la locul accidentului, conform BBC. Poliţia a fost anunţată în legătură cu accidentul la ora locală 17:01, la faţa locului deplasându-se poliţişti şi echipaje de intervenţie.

Conform Poliţiei Metropolitane, sunt răniţi însă nu există încă un bilanţ al victimelor. Şoferul taxiului s-a oprit la locul accidentului şi a fost reţinut de poliţie. Incidentul este tratat ca fiind unul grav, dar nu are legătură cu terorismul. BBC relatează că un pieton a fost grav rănit de maşina care a intrat pe trotuar, iar alţi doi au primit îngrijiri din partea setviciilor de ambulanţă, la faţa locului. Poliţia crede că în incident au fost implicate două vehicule, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.