Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă în Prahova - O tânără este dată dispărută, după ce a plecat la școală și nu a mai revenit

www.mediafax.ro
polițiști

O tânără de 17 ani, din localitatea Gheorghița, județul Prahova, este căutată de polițiști după ce a plecat la școală, dar nu a mai revenit acasă. Potrivit polițiștilor, fata a avut ultima discuție la telefon cu rudele când era în stația de microbuze din Ploiești, potrivit Mediafax.

Potrivit Poliției Prahova, dispariția fetei a fost semnalată marți seara. Polițiștii din Pucheni au fost sesizați că Ioana Gabriela Chirilă, de 17 ani, din comuna Gheorghița, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

„Se pare că aceasta ar fi plecat în aceeași zi, în jurul orei 10.30, către liceul din municipiul Ploiești, unde este elevă. Ultima conversație purtată cu familia ar fi fost în jurul orei 17.30, când minora a afirmat că se afla în stația de microbuze din zona Bariera Bucov, urmând să ia traseul către casă”, a transmis IPJ Prahova.

Citește și: Meteorologii au făcut anunțul: Cum va fi vremea zilele următoare

La momentul dispariției, tânăra avea o geacă de piele de culoare neagră, un pulover cu dungi de diferite culori, blugi de culoare închisă și pantofi sport negri.

Fata are 1,70 metri înălțime, o greutate de 55 de kilograme, constituție atletica, păr saten, lung, drept și ochi căprui.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana disparută sunt rugate să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.