Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ în Sectorul 1 - Romprest anunţă suspendarea serviciilor de salubritate, după piedicile puse de Clotilde Armand/ DOCUMENT

pressone.ro
gunoi gunoaie

Compania Romprest, operatorul delegat al serviciului de salubritate în Sectorul 1 al Capitalei, a notificat Consiliul Local al Sectorului 1, Primăria Sectorului 1, Primăria Capitalei şi Prefectura Capitalei cu privire la intenţia de a sista serviciile prestate, începând cu data de 11 februarie, în urma refuzului autorităţii contractante de a-şi respecta angajamantele.

Potrivit adresei intrare în posesia STIRIPESURSE.RO, Romprest acuză tergiversarea adoptării unei hotărâri de consiliu local prin care să se implementeze soluţiile negociate de Comisia mixtă de mediere şi operatorul delegat privind eşalonarea debitelor restante şi diminuarea temporară, pe o perioadă de şase luni, a unor operaţiuni din cadrul activităţilor serviciului. Dacă până pe 11 februarie Consiliul Local al Sectorului 1 nu adoptă hotărârea cerută, Sectorul 1 riscă să intre într-o criză mai gravă decât cea din decembrie 2020, când "mulţi" de gunoaie zăceau pe străzi.

Notificarea integrală transmisă de Romprest, AICI! (.pdf)

Romprest o acuză pe Clotilde Armand de abuz, după încheierea unui contrat, în luna decembrie, cu o altă firmă de salubritate, pentru ridicarea gunoaielor de pe străzi. Această înţelegere s-ar fi făcut cu încălcarea legii şi a prevederilor contractuale din Consiliul Local al Sectorului 1 şi Romprest. Detalii AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.