Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ în SUA: 11 polițiști împușcați în timpul unui protest/ VIDEO

breaking

11 polițiști au fost împușcați de doi lunetiști în timpul unui protest din Dallas, Texas. Trei polițiști au fost uciși, iar alți doi se află în operație. Incidentul a avut loc în timpul unui protest pașnic al comunității de culoare, nemulțumite de atitudinea polițiștilor față de această categorie socială.

Martorii spun că au auzit 20 de focuri de armă, care au răsunat într-o succesiune rapidă. Deocamdată nu a fost identificat niciun suspect.

UPDATE 2: Un al cincilea poliţist dintre cei 11 împuşcaţi a murit în spital.

UPDATE 1: Patru polițiști au murit. A fost rănit și un civil. Potrivit presei internaționale, doi suspecți au fost reținuți.

Șeful Poliției din Dallas, David O. Brown, a declarat că suspecții neindentificați au amenințat că vor planta o bombă în centrul orașului. Unul dintre suspecți ar fi fost încolțit de forțele de ordine, în timp ce se caută explozibili în oraș.

Proteste similare, dar lipsite de incidente au avut loc şi în Minnesota şi Louisiana, statele unde au avut loc zilele trecute două incidente în care au fost implicaţi poliţişti şi două persoane de culoare, potrivit Digi 24. În primul incident, în Minnesota, un poliţist a împușcat un şofer chiar la volan, în timp ce acesta încerca să scoată permisul de conducere. În al doilea incident, în statul Lousiana, un bărbat de culoare a fost oprit în faţa unui magazin, trântit la pământ şi, deşi nu opunea rezistenţă, a fost împuşcat şi ucis de poliţişti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.