Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă în SUA: Furtuna tropicală Marco s-a transformat în uragan

Uraganul Florence

Furtuna tropicală Marco s-a transformat duminică în uragan, a anunţat Centrul naţional pentru uragane, cu sediul la Miami, şi urmează să se apropie luni de statul american Louisiana, informează AFP.

Marco aduce cu sine vânturi de până la 120 de kilometri pe oră aşteptate ''de-a lungul unei porţiuni a coastei americane a Golfului'' Mexic, a precizat centrul, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Italia înregistrează o creștere alarmantă de cazuri COVID-19, ministrul Sănătății se declară optimist: 'Nu vom avea noi restricţii'

Furtuna Laura, care a provocat inundaţii în Haiti ce au dus la decesul a cinci persoane, potrivit protecţiei civile, ar urma, la rândul său, să se transforme marţi în uragan şi ar putea lovi aceeaşi regiune americană.

Potrivit Centrului naţional pentru uragane, ochiul furtunii Laura se deplasa traversând Haiti şi Republica Dominicană duminică dimineaţă, urmând să ajungă în apropiere sau deasupra Cubei duminică seară sau luni, după care să se afle deasupra sud-estului Golfului Mexic luni seară şi marţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.