Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ în Timișoara: un pistol cu gloanțe a fost FURAT de pe banchta unei mașini

News.ro
arma pistol pusca mitraliera

La data de 4 ianuarie a.c., polițiștii Secției 1 Urbană Timișoara au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, în cursul serii, în intervalul orar 21:30 - 22:30, autor necunoscut ar fi sustras, dintr-un autoturism parcat pe strada Gheorghe Dima, un rucsac, care conținea un laptop, o armă letală, calibru 9 mm și un încarcător cu 18 cartușe.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, constatând producerea evenimentului și au procedat la efectuarea cercetării la fața locului. Precizăm faptul că proprietarul armei deține drept de deținere, port și folosire armă valabil.

În cursul nopții trecute, în jurul orei 00:30, o femeie în vârstă de 32 de ani, s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Timișoara și a predat o armă, în urma verificărilor efectuate stabilindu-se că este arma sustrasă, în cursul serii de 4 ianuarie a.c., din automobilul parcat pe strada Gheorghe Dima din municipiul Timișoara.

Totodată, au fost recuperate și cele 18 cartușe.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de " furt calificat", cercetările fiind continuate, în vederea identificării autorului și luarea măsurilor legale care se impun.

De asemenea, vor fi luate măsurile legale, în ceea ce privește nerespectarea legislației referitoare la arme și muniții, proprietarul armei urmând să fie sancționat contravențional conform Legii 295/2004 cu amendă cuprinsă între 5.001 și 10.000 de lei , aplicându-se și măsura complementară a anulării dreptului de deținere, port și folosire armă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.